Renovatie Groningen en Drenthe

Is uw huis of bedrijfspand wel toe aan een kleine of grondige renovatie? Ook voor renovatie- en onderhoudswerkzaamheden kunt u terecht bij André Swart Bouw. Door onze jarenlange ervaring in renovatie en onze vakkundige kijk op onderhoudswerkzaamheden kunnen wij de oorspronkelijke glorie van uw huis weer boven water halen. Zonder te veel overlast herstellen wij uw huis of bedrijfspand en voor u het weet kunt u weer jarenlang genieten van uw woning.

Renovatie proces

Een renovatie moet goed gebeuren, anders is het zonde van uw geld. André Swart Bouw weet dit als geen ander. Wij zullen samen met u de renovatie en onderhoudswerkzaamheden inventariseren en aan de hand van deze inventarisatie zullen wij een voorstel uitbrengen. Na akkoord gaan wij starten met de renovatiewerkzaamheden. We doen ons uiterste best om zonder te veel overlast onze werkzaamheden uit te voeren. Uw huis of bedrijfspand wordt vakkundig hersteld en wij gaan pas weg als u tevreden bent. Vanzelfsprekend ruimen wij de bouwplaats op na de renovatie.

Foto 1Foto 2Foto 3 Vorige Volgende

[Slideshow] Renovatie serre Paterswolde

André Swart Renovatie

Wanneer u kiest voor renovatie bij André Swart Bouw kiest u voor:

  • Kwaliteitsrenovatie
  • Renovatie met respect voor het verleden
  • Oog voor detail
  • Niet meer overlast dan nodig is
  • Oplevering wanneer u tevreden bent!

Renovatie in Groningen en Drenthe

Voor een professionele renovatie of kwalitatief hoogwaardige onderhoudswerkzaamheden kunt u in Groningen en Drenthe terecht bij André Swart Bouw. Graag komen wij uw renovatiewerkzaamheden inventariseren, zodat wij een vrijblijvende offerte uit kunnen brengen voor uw renovatieklus. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via onderstaande knoppen.